Om te beantwoorden aan de toenemende vraag naar videoproducties en chromakey opnames, heeft Eindhoven nu de film-hotspot voor Zuid-Nederland.

The Village, herbergt twee grote filmstudio’s met alle faciliteiten rondom het creative proces geïntegreerd. Gelegen tegen het centrum van de stad. Aanvullende behoeften voor postproduction, 3D kunnen worden ingevuld door Twisted, ook op deze locatie gevestigd. Kind aan huis zijn facilitair/verhuurbedrijven binnen handbereik.

Faciliteiten

Een 240m² (20m x 12m) grote filmstudio met een hoogte van 4,3 meter en flinke krachtstroom capaciteit. Ruime laad- en losruimte (inrijd hoogte 3,9m). Kleed- en visagie ruimte, toiletten, pantry, meetingroom en high-speed Wifi. Bekijk hier de plattegrond.

Ideaal gesitueerd naast de rondweg Eindhoven met parkeergelegenheid op eigen terrein. Slechts 1,7 kilometer van het centraal station Eindhoven.

Partners van The Village voor camera's, licht en grip:
Mounttec
Chaosrental
Budgetcam

 

Tarieven Weekdagen

Studio 240m²
€ 50,- per uur
€ 60,- overuren (ochtend, avond)
€ 200,- per dagdeel (4 uur)
€ 350,- per dag (8 uur - 09.00-17.00u)
Weekend op aanvraag.

Studio 800m² (tijdelijk niet beschikbaar!)

prijzen zijn exclusief: btw, schoonmaak ( €150,= ), 
elektriciteit verbruik (op nacalculatie)
parkeerplaatsen op basis van beschikbaarheid

Algemene Voorwaarden en Huisregels (klik voor PDF) zijn van toepassing op iedere reservering.


Reviews

Heerlijke ruimte!

“Alles binnen handbereik. Hier word ik heel gelukkig van. Van parkeerplaats tot set is hooguit 20 meter. Een enorm studio oppervlak met genoeg hoogte. De catering (ook vegetarisch) èn de koffie is altijd van top niveau. Alles is mogelijk in The Village".

— Robert Berger D.O.P.

Zo wil je het...

“'s Ochtends vroeg rijd ik mijn licht bus binnen, tot op de set. Statieven en zware HMI's hoeven slechts enkele meters versjouwd te worden! Er is krachtstroom in overvloed. Bij grote greenscreen producties is een aggregaat overbodig”.

— Roel Ypma - Lichtbrigade.

Aanwinst voor Eindhoven.

“Voorheen moesten we op zoek naar studioruimte elders in het land. Met de komst van The Village Studio's hebben we een nieuwe hideout in Eindhoven. Even snel iets testen, of juist een mega-productie van meerdere dagen.”

— Martijn Lembeck D.O.P.


Gallery


Meer krachtstoom dan jij je voor kunt stellen.

Aggregaten zijn bij ons overbodig. Wij hebben standaard 3x16A en 2x63A aansluitingen beschikbaar.